Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des d’avui i fins diumenge, la música i l’enologia estaran presents en el centre històric de Vilafranca

Durant tres dies es podran conèixer i tastar els millors vins i caves del Penedès i assistir a fins a deu concerts de jazz, repartits majoritàriament en dos escenaris, un pel jazz internacional i un altre pel nacional.

Aquest any el cartell comptarà amb la presència estel·lar de figures mundials com Stanley Clarke, guanyador de 4 Grammys i llegenda viva del gènere, que actua avui a dos quarts d’11 de la nit a la plaça Jamume I o The Bad Plus & Joshua Redman, que tocaran demà a les 11 de la nit al mateix escenari. També destaca el darrer concert de diumenge, a dos quarts de deu de la nit amb la japonesa Hiromi: The Trio Project.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: