Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dàmaris Gelabert omple el recinte de les piscines d’estiu, en una nova activitat de l’H2oci

Les piscines d’estiu de Vilafranca es van omplir dimecres a la tarda per tal d’acollir una nova activitat de l’H2oci d’aquest 2015, i que servir per fer passar una bona estona als molts nens i nenes que acompanyats dels seus pares van acostar-se fins a la piscina Isidre Prunés i a banda de remullar-se gaudir de l’espectacle que va oferir Dàmaris Gelabert.

Gelabert és força coneguda, i per tant podríem dir que bona part dels assistents eren ja un públic fidel. Habituada a cantar en molts espais diferents, reconeixia però, tot just abans de començar, que és el primer cop que ho feia en una piscina.

Dàmaris Gelabert disposa d’un repertori de cançons molt extens, però el cert és que n’hi ha algunes que són les preferides per els nens i nenes que acostumen a acostar-se als seus concerts. Aquestes no hi podien faltar, però la proposta sempre és més àmplia.

Com sempre va ser un concert molt participatiu, en que Dàmaris Gelabert convida tothom a cantar i ballar amb ella les cançons. Ahir malgrat la calor, el públic també va respondre.

Aquesta activitat va iniciar-se amb un berenar per als assistents, consistent en aquesta ocasió en xocolata desfeta i coca que es va repartit tot just abans de l’actuació de Dàmaris Gelabert.

La programació de l’H2oci continua fins a finals de mes, i es pot consultar al web www.vilafranca.cat/h2oci.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: