Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres del pont de la Font de Sant Miquel a Gelida, amb una durada de 7 mesos

Els treballs, iniciats la setmana passada, van a càrrec de la Diputació de Barcelona.

Les obres tenen com a objectiu dotar les voreres d’una amplada suficient per al pas de vianants i d’elements per garantir l’accessibilitat, a més d’integrar els sistemes de contenció adequats al nivell de seguretat del pont.
La solució passa per ampliar el tauler actual i executar un voladiu metàl·lic de dos metres d’amplada. A més, a la vorera es disposaran baranes per a vianants i, com a actuació complementària, es preveu la neteja dels murs exteriors i la reparació d’esquerdes amb morter de calç.
Està previst que les obres al pont de la Font de Sant Miquel durin set mesos i tenen un pressupost de 348.676 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: