Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Com cada estiu, el Cine Club Vilafranca organitza amb els Castellers de Vilafranca un cicle de cinema a la fresca al jardí de Cal Figarot.

Aquest és el setè any que els Castellers de Vilafranca, juntament amb el Cine Club Vilafranca, organitzen un cicle de cinema a la fresca als jardins de Cal Figarot.

Aquest any es presenten tres pel·lícules recents que han tingut una repercussió important i que encara no s’han pogut veure en cap cinema de Vilafranca. “Orígenes”, “Open Windows” i “Crank”. Les sessions es fan durant els tres primers dijous de juliol a les 10 de la nit, en versió original subtitulada. L’accés serà gratuït per tothom.

El cicle començava dijous passat amb “Orígenes”, pel·lícula guanyadora al Festival de Sitges. Continua aquest dijous amb “Open Windows”, dirigida per Nacho Vigalondo, i el dijous 16 juliol amb “Crank”, Lenny Abrahamson. Aquest any s’afegeix una nova sessió, el dia 23 de juliol, en la què es projectarà el documental “Nosaltres, els Xiquets de Valls” amb un col·loqui posterior moderat pel casteller vilafranquí Eloi Miralles i representació de les dues colles vallenques, amb Llàtzer Magrinyà per part de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i Jordi Guasch per part de la Colla Joves Xiquets de Valls. La projecció del documental ha estat impulsada pel Fòrum Ramonet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: