Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comencen els actes de les festes del barri del Molí d’en Rovira a Vilafranca

A les deu d’aquesta nit al carrer Magarola hi haurà una botifarrada a preus populars i a partir de les 11 Nit de Gresca i Rock amb el DJ PD Pubilla.

Demà els actes continuen a dos quarts de deu de la nit també al carrer Magarola amb una Tronada d’inici de la Festa. A tres quarts de deu tindrà lloc el Pregó a càrrec de Miguel Agustí Torres i Riera, i tot seguit sopar a la fresca. A la mitjanit hi ha previst un gran ball de nit amb el ” Grup Quartet Shakata ”.
Finalment dissabte a les cinc de la tarda hi ha una Festa Infantil al carrer Magarola. A dos quarts de sis al Centre Socio Sanitari Ricard Fortuny una cantada a càrrec de la coral cantaires de Pontons.
A les set de la tarda hi haurà xocolatada popular al carrer Magarola.
A les vuit es donarà el tret de sortida a la 28ena Milla Urbana al carrer Sarriera, i seguidament Lliurament de Trofeus i sorteig d’un pernil. A dos quarts de dotze Nit Jove al carrer Sarriera amb l’actuació del grup MIAÚ i després Falconfest amb DJ Neus González amb la col·laboració dels Falcons de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: