Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte se celebra el festival Folk Foix

D’11 del matí a 7 de la tarda, al santuari de la mare de Déu de Foix a Torrelles, diversos artistes presenten una mostra artística en la qual exhibiran pintures, fotografies, “performances”, escultures, moda i llibres d’art.

Els artistes que conformen aquesta primera edició del Folk Foix són Dory Tornay, Iris Tonies, Maria Garriga, Patricia Aramburu, Vicky Scudamore, Femke De Brujin, Gal•la Canals, Ariadna Cervera, Àngela Llop, Merryl Cousters, Rosemary, Wouter Verwer, Gemma Sala i Guillem Almansa.

Els assistents al Folk Foix podran votar l’obra que més els agradi i el guanyador s’endurà de premi un vermut per a dues persones al restaurant KM.O de Torrelles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: