Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana torna el festival alternatiu del Penedès, Undervila, que arriba a la seva quarta edició

Divendres i dissabte se celebrarà a Vilafranca una nova edició de l’Undervila, el Festival Alternatiu del Penedès que per quarta edició acostarà música, xerrades i exhibicions de grafits a un nou espai ja que enguany s’han traslladat a la part de darrera de l’Auditori a la zona esportiva.

Aquesta és una de les principals novetats de l’edició d’enguany, que com comenta Àlex Vicente, de l’associació El Jardin del Tio Aquiles, ha patit força entrebancs aquest 2015. Una de les primeres dificultats va ser que un dels cap de cartell, el grup francès Scare face, finalment no vindrà. Però l’han substituït per Potato . I esperen que el nou espai, més àmpli, sigui també un factor positiu.

En aquesta edició a més s’ha fet una aposta per un horari més de vespre i nit, de les 8 del vespre dins a les 4 de la matinada. Els organitzadors consideren que el cartell, amb la presència per exemple del raper El Langui, la Bundu Band el divendres; i Potato dissabte és prou potent.

El festival manté l’entrada gratuïta, l’aposta per la música hip-hop, ska i rock català; amb exhibició de grafits i mercat alternatiu.

Sobre els grafits, el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Raimon Gusi, explicava també que aquestes accions com els grafits ja s’estan fent, en algun cas com a Sant Julià amb la col·laboració de l’associació de veïns.

Aquestes activitats s’emmarquen també dins de les que s’organitzen a Vilafranca sota el paraigua de la Capital de la Cultura Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: