Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

AMPERT i Creu Roja signen un conveni de col•laboració

Les dues associacions pendesenques han signat un acord de col•laboració en el qual la Creu Roja es compromet a aportar el voluntariat al servei de transport de malalts oncològics de l’associació AMPERT. Per la seva banda, AMPERT farà una aportació de econòmica de 2.580€, en concepte de subvenció a la Creu Roja, per a la [...]

Les dues associacions pendesenques han signat un acord de col•laboració en el qual la Creu Roja es compromet a aportar el voluntariat al servei de transport de malalts oncològics de l’associació AMPERT.

Per la seva banda, AMPERT farà una aportació de econòmica de 2.580€, en concepte de subvenció a la Creu Roja, per a la gestió de voluntariat, la formació i l’assegurança de responsabilitat civil.

El conveni té una finalitat de millora de la qualitat de vida dels pacients oncològics i les seves famílies, a través del transport que ofereix AMPERT i el voluntariat de Creu Roja.

AMPERT és una associació sense afany de lucre contra el càncer que dóna suport al malalt oncològic. L’associació realitza un servei de transport diari de dilluns a divendres a pacients oncològics de la comarca de l’Alt Penedès al centre de radioteràpia situat a l’Hospitalet de Llobregat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: