Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Albet i Noya inverteix més de 500.000 euros per a elaborar vins de gamma alta

El celler de Sant Pau d’Ordal fa una forta aposta econòmica per millorar el celler de l’Era amb l’objectiu de seguir avançant en l’elaboració de vins d’alta qualitat, el més naturals, ecològics i sostenibles possibles.

Gràcies a aquestes millores, valorades en més de mig milió d’euros, aquesta propera verema Albet i Noya ja podrà vinificar de forma íntegra el 100% del raïm veremat a la propietat.

La inversió contempla l’adquisició de 7 dipòsits rectangulars de la casa alemanya Speidel, capdavantera a nivell mundial, que seran utilitzats durant el procés d’elaboració dels vins blancs i negres d’alta gamma. També s’han adquirit 5 dipòsits de la firma penedesenca Magusa i una innovadora premsa pneumàtica Willmes, que treballa amb gas inert i que permet elaborar els vins naturals i sense sulfits, així com blancs en general, sense risc d’oxidació durant el procés de premsat.
I a l’inici de la verema, a meitat d’agost, s’incorporarà una petita premsa vertical Diemme amb capacitat per a 1.200 quilos de raïm en cada premsada i destinada al raïm negre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: