Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

78 persones milloren la seva ocupabilitat a través del Servei Pre Laboral de Nou Verd

Durant aquest curs 78 persones, de les quals 39 amb diagnòstic de salut mental, han participat en alguna de les unitats formatives amb l’objectiu d’aconseguir una professionalització i poder accedir al mercat laboral amb millors condicions.

En total s’han dut a terme nou cursos, des de Peó agrícola i auxiliar de jardineria, a Operari de producció, passant per el d’Auxiliar administratiu i recepcionista, entre d’altres.
Una vegada acabada la formació teòrica, i conjuntament amb el programa “Junts trenquem el cercle” del Grup Cooperatiu Entrem-hi, 15 alumnes han pogut realitzar pràctiques en empreses per poder posar en pràctica aquells coneixements teòrics adquirits durant el curs. Cal destacar que 9 de les persones han trobat feina.
El passat dilluns, es va fer entrega dels diplomes que acrediten la professionalització dels 78 alumnes que han participat en alguna de les propostes formatives.
Durant el mes de juliol estan obertes les preinscripcions pel curs vinent, en les quals a més dels cursos que han funcionat molt bé durant aquest any, s’oferiran els cursos de monitor/a de lleure i de caixer/reposador de petit comerç, després d’escoltar les demandes dels alumnes. A la pàgina web www.entrem-hi.com, es pot consultar la informació de la programació del nou curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: