Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca, un dinar de Festa Major farà temporada al Teatre Lliure del 5 al 29 de novembre

La tercera part de la trilogia sobre la identitat catalana del dramaturg i director vilafranquí Jordi Casanovas estrenada el 19 de febrer a l’Auditori, donant el tret de sortida a la Capitalitat Cultural, es representarà al Teatre Lliure de Montjuic del 5 al 29 de novembre.

Després de l’estrena i les tres funcions de Vilafranca, l’obra va anar de gira per els sis Teatres Amics que la van coproduir i al novembre arribarà a Barcelona, com a plat destacat de la temporada 2015/2016 del Lliure.
La primera part de la trilogia de Casanovas, Una Història Catalana, es va estrenar a la Sala Gran del TNC el 2013 i Pàtria, la segona part, també va passar per el Teatre Lliure.

Interpretada per Marta Angelat, David Bagés, Manel Barceló, Lluïsa Castell, Georgina Latre, Vicky Luengo, Àurea Márquez, Marc Rius, Manuel Veiga, David Vert i Anna Ycobalzeta, Vilafranca, un dinar de Festa Major té lloc el 30 d’agost de 1999. És Sant Fèlix i la Cristina ha convidat a tota la família a dinar. Es retroben tots, com han fet sempre per la Festa Major de Vilafranca, però la malaltia del patriarca s’està agreujant i s’hauran de prendre decisions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: