Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vicent Partal ha presentat el seu llibre 9N desclassificat, a Vilafranca

Convidat per l’ANC vilafranquina, el periodista valencià i fundador del portal Vilaweb va omplir ahir la sala d’actes de l’Escorxador en la presentació del seu llibre 9N desclassificat: Història secreta d’una votació revolucionària.

Amb l’excusa del 9N, Partal fa un retrat de la política catalana per dins. El llibre, editat per La Magrana, és un relat periodístic apassionant del 9N i dels mesos que hi van conduir. Al llarg de deu capítols, exposa els detalls i els matisos del 9N i tot i que no desvela cap gran secret, sí que n’explica una grapat de petits, en clau de sèrie televisiva.
El director del portal Vilaweb creu que el 27S serà equiparable al 9N quant a emocions i transcendència històrica i afirma que els catalans ja estem construint la independència des del passat 9 de novembre.

La presentació del volum de Vicent Partal ha estat organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, en el marc de la campanya Ara és l’hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: