Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres alumnes de l’Arsenal, guardonats en els premis Kibuc

Un total de nou alumnes, tres d’ells de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca, van rebre dilluns els Premis Kibuc als projectes presentats per l’alumnat de les escoles d’Art i Disseny de Catalunya.

En la categoria de gràfica publicitària i audiovisual 3 alumnes de l’escola Arsenal s’han endut els 3 premis que s’atorgaven: Olga Cantalosella, de gràfica audiovisual, el primer premi; Xavier Duran, de gràfica publicitària, finalista, i Aleix Jové, també de gràfica publicitària, una menció.
El concurs responia a un encàrrec de l’empresa de mobles Kibuc que els alumnes van resoldre en el marc del seu projecte final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: