Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot el que es pot conèixer sobre herbes remeieres, aquest diumenge al Remeiart

El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, es durà a terme al Castell de Penyafort entre les 10 del matí i les 9 del vespre d’aquest diumenge i està dedicat a les herbes remeieres, la cosmètica natural i la salut, amb la participació de més de 40 parades que oferiran productes de venda relacionats amb les herbes, la cosmètica o l’artesania feta amb herbes.

Al programa de la Fira hi figuren també més de 30 activitats per fer durant tot el dia amb rutes guiades de descoberta de flora, tallers de cuina natural amb plantes silvestres, tallers de cosmètica o xerrades de tot tipus relacionades amb les herbes.

També destacar que el Remeiart, com cada any, compta amb una àmplia oferta dedicada a la canalla amb un espai de 800 metres quadrats amb jocs sobre natura i herbes i una variada oferta d’activitats de tallers infantils durant tota la jornada.

Amb motiu de la celebració del Remeiart, l’accés al Castell de Penyafort s’haurà de fer a peu, però s’habilitarà un trenet gratuït per transportar els visitants cap al Castell amb sortida des de davant de l’aparcament de la fàbrica d’Ondunova, situada al peu del Castell.

Enguany també s’habilitarà un autocar que sortirà de la plaça de l’església dels Monjos i anirà fins al peu del castell durant tota la jornada. El Bus tindrà parades a l’eix cívic, per recollir la gent que vingui amb tren de rodalies i al carrer de la Via Augusta de la Ràpita.

El programa amb totes les activitats del Remeiart es pot consultar al web www.remeiart.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: