Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre les inscripcions per la cinquena caminada eno-gastronòmica de la Capital del Cava

Cal Feru organitza per 5è any la Caminada eno-gastronòmica per les vinyes pel vespre-nit del dissabte 11 de juliol. És una caminada en que es van visitant vinyes de diferents cellers i es degusten els caves que es produeixen d’aquelles vinyes i uns plats creats per l’ocasió, tot degustat a la mateixa vinya i comentats pels seus responsables.

Es visitarà les vinyes de Caves Recaredo, Gramona, Castelo de Pedregosa i Caves Agustí Torelló i Mata, i els plats seran creats per La Cava d’en Sergi, Can Pere del Maset, Cal Blay i Carafí Pastissers.

A més del cava i la gastronomia es gaudeix de la màgia de les nits d’estiu i de moltes sorpreses que es preparen durant el recorregut.

Al ser una experiència única que només es pot viure un cop a l’any i que hi ha molt poques places s’ha establert que començaran les inscripcions demà dissabte 13 de juny a les 10 del matí. La inscripció es pot fer a Cal Feru, presencialment o per correu electrònic. El preu de l’activitat és de 50 euros per persona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: