Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre la convocatòria per a participar al campament internacional de joves a Oslavany , a la República Txeca

Vilafranca participa un any més a la trobada de joves que organitza la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl.

Enguany, el campament tindrà lloc a Oslavany de l’1 al 8 d’agost i va dirigit a joves d’entre 15 i 17 anys complerts, durant el campament, nascuts els anys 2000, 1999 i 1998, residents a Vilafranca i que tinguin coneixements demostrables d’anglès ja que és la llengua de treball de la trobada.
Cada ciutat participant al campament enviarà una delegació de 6 joves més 2 monitors.
La data límit per a les inscripcions és el 10 de juliol. Els joves interessats a participar-hi hauran de fer arribar un CV amb les dades completes acreditant el nivell d’anglès, fotocòpia del DNI i el volant d’empadronament a Vilafranca. La documentació s’ha d’entrar al Registre General de l’Ajuntament de Vilafranca, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.
Un cop finalitzat el període d’inscripcions i en el cas que hi hagi més joves dels requerits, es farà un sorteig públic diferenciant el gènere dels participants per tal d’escollir una delegació el més paritària possible.
En cas que hi hagi sorteig, es realitzarà entre el 13 i el 14 de juliol en un equipament municipal.
Un cop seleccionats els participants caldrà fer una reunió de grup amb els monitors per concretar aspectes organitzatius previs. Per assistir a la reunió serà necessari haver fet el pagament dels 300€ requerits per a participar a la trobada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: