Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura la temporada d’estiu a la piscina de Sant Sadurní amb entrada gratuïta i un inflable

Aquest dissabte de 10 del matí a 8 del vespre, el servei d’Esports iniciarà la temporada d’estiu amb l’obertura de la piscina descoberta i entrada gratuïta, amb un inflable per a la canalla. La temporada d’estiu s’allargarà fins al diumenge 20 de setembre.

D’altra banda el 26 de juny s’inaugurarà el servei de Bibliopiscina, que estarà obert dins al 22 d’agost.
Els mesos de juny i juliol obrirà de dilluns a divendres de dos quarts d’11 a 1 i de 4 a 7 i els dissabtes de 4 a 7. El mes d’agost el servei tindrà obert de dilluns a dissabtes de dos quarts de 4 a 7 de la tarda i els diumenges i festius estarà tancat.

Trobareu més informació al web de l’Ajuntament www.santsadurni.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: