Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’anul.la la parada de la Hispano Igualadina a Zona Universitària mentre durin les obres al metro

Des d’avui, la primera de les parades que els busos de la Hispano Igualadina-Monbus fan a l’Avinguda Diagonal de Barcelona, la de Zona Universitària, queda suprimida fins al setembre.

Així, a l’arribar a Barcelona la primera parada serà la de Palau Reial, com explica el regidor de Mobilitat en funcions, Joan Manel Montfort.
La decisió de suprimir la parada s’ha pres a petició de l’Ajuntament de Barcelona arran de les retencions que ocasionen les obres per instal·lar un nou ascensor a l’estació de Zona Universitària de la línia 3 del metro. Les obres van començar diumenge i obliguen a tallar la circulació del lateral del costat mar de la Diagonal entre les avingudes d’Albert Bastardas i del Doctor Marañón.

Les retencions més greus van tenir lloc dimarts perquè dilluns era festiu a Barcelona. Tant dimarts com dimecres, alguns busos de la Hispano van trigar dues hores a arribar i en tot cas, ara triguen més de l’habitual.
Hi ha usuaris que s’han passat al tren i d’altres que han optat per agafar el bus anterior al que solien agafar per arribar a l’hora de sempre.
Sembla que els usuaris estan resignats perquè a través del giny que recull les anomalies del servei, l’Hispanofail, només han arribat 2 incidències en els tres primers dies.

Com que les obres s’allargaran fins al setembre, Montfort explica que n’aniran fent un seguiment per si cal prendre noves mesures.
A banda de l’anul·lació d’aquesta parada de bus i canvis en altres, s’ha reforçat la informació d’obres en diferents panells informatius i es manté la presència de la Guàrdia Urbana en hora punta.
Està previst que les obres acabin abans de l’inici del proper curs escolar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: