Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sanjosex, Fundación Tony Manero, Roger Mas o Pau Vallvé passaran per Vilafranca entre el 31 de juliol el 2 d’agost dins l’Estival

Coincidint amb la capital cultural, la regidoria de cultura de Vilafranca organitza aquest Festival de Música amb l’objectiu de potenciar la riquesa cultural de la ciutat. Totes les actuacion seran gratuïtes i a l’aire lliure i tocaran diversos estils: des del pop fins el jazz, el funk o ritmes jamaicans.

En total hi haurà 8 concerts repartits entre la Plaça Jaume I i la Plaça de l’Oli en funció de l’estil musical. Es preveu que en els més tranquils, a la plaça de l’Oli, hi hagi un espai per poder seure, mentre que els de la Plaça Jaume I, amb l’escenari a davant del Palau Baltà seran a peu dret. El format està pensat perquè sigui molt proper al públic, tot i que també esperen acollir visitants de més enllà del Penedès. Des de l’organització van demanar que fos un festival amb grups de música catalans. També han tingut en compte que no trenqui la programació regular que acull la vila. L’organització de l’Estival ha anat a càrrec de l’empresa Alter Sinergies de la mà de la vilafranquina Armstrong Produccions amb el Nico Ramírez, que també era a la roda de premsa per presentar els diferents grups.

Concerts, llocs i horaris

Sanjosex obrirà l’Estival el 31 de juliol a la Plaça Jaume I i, en el mateix espai, a 2/4 d’11 de la nit hi haurà l’actuació d’Astrio. Dissabte a la Plaça de l’Oli Carles Belda i Marc Serrats oferiran el seu concert a les 8 del vespre; a 2/4 de 10 serà el torn de la Fundación Tony Manero a la Plaça Jaume I i tancarà la nit de dissabte el DJ Txarly Brown a la Plaça de l’Oli.  Diumenge 2 d’agost Roger Mas actuarà a les 7 de la tarda a la Plaça de l’Oli. A un quart de 9 la Plaça Jaume I acollirà els The Gramophone Allstars i posarà el punt final a aquest primer Estival Pau Vallvé a 2/4 de 10 del vespre a la Plaça de l’Oli.

De moment el festival està pensat perquè sigui només aquest 2015 coincidint amb la Capital Cultural, però si el resultat és bo no descarten repertir-lo, encara que potser de manera bianual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: