Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de cent persones participen al darrer acte en homenatge a Ovidi Montllor, al Casal Popular de Vilafranca

Un concert del grup Ovidi al cub, format per el poeta olotí David Caño, el músic valencià Borja Penalba i el diputat de la CUP David Fernández, va cloure dissabte els actes en homenatge a Ovidi Montllor a Vilafranca, organitzats per el Casal Popular, Arran i La Mà Negra.

Davant les més de cent persones que omplien al Casal, David Fernández presentava així Ovidi al cub, que definia com una assemblea ovidiana.
L’espectacle inclou cançons d’Ovidi Montllor, però també de Feliu Ventura i Borja Penalba i poemes de David Caño, Maria Mercè Marçal, Vicent Andrés Estellés o David Fernández, entre d’altres.
Per obrir el concert van escollir l’emblemàtica Tot explota pel cap o per la pota, escrita per Ovidi Montllor a principis dels 70. Fernández deia que revisitada ara seria Tot explota pel cap o per la troika.

Dissabte al matí, l’artista Luà va pintar un mural en record al cantautor d’Alcoi al parc de Sant Julià, a la façana que dóna a l’Avinguda Catalunya. Amb el mural i el concert han finalitzat els actes d’homenatge a Ovidi Montllor celebrats a Vilafranca durant aquest 2015, coincidint amb el vintè aniversari de la seva mort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: