Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 450 famílies han analitzat les seves hipoteques al CCAP en els darrers 3 anys i mig

Des de finals de 2011, quan el Servei d’Habitatge del Consell Comarcal comença a fer de mitjancer entre les entitats bancàries i els particulars per arribar a acords sobre renegociació de les quotes mensuals, dació en pagament i retirada de les clàusules terra s’han analitzat 450 hipoteques.
Aquest servei ha anat en augment, passant d’unes 160 hipoteques analitzades l’any 2013 a les 200 de l’any passat.
La majoria d’usuaris del servei són persones que ja tenen contractada la hipoteca i que tenen dificultats per fer front als pagaments, amb la qual cosa estan en risc de perdre el seu habitatge. En molts d’aquests casos es pot aplicar el Codi de Bones Pràctiques Bancàries, que dóna dret al titular de la hipoteca a modificar les condicions del préstec sense haver de sufragar despeses de notaria.
Aquest 2015, volen fer èmfasi en orientar als particulars abans que contractin una hipoteca per prevenir futurs problemes derivats del desconeixement de les condicions i dels compromisos que es volen signar.
Les persones s’atenen amb cita prèvia, que es pot sol·licitar presencialment o trucant al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Aquest servei ha anat en augment, passant d’unes 160 hipoteques analitzades l’any 2013 a les 200 de l’any passat.
La majoria d’usuaris del servei són persones que ja tenen contractada la hipoteca i que tenen dificultats per fer front als pagaments, amb la qual cosa estan en risc de perdre el seu habitatge. En molts d’aquests casos es pot aplicar el Codi de Bones Pràctiques Bancàries, que dóna dret al titular de la hipoteca a modificar les condicions del préstec sense haver de sufragar despeses de notaria.

Aquest 2015, volen fer èmfasi en orientar als particulars abans que contractin una hipoteca per prevenir futurs problemes derivats del desconeixement de les condicions i dels compromisos que es volen signar.
Les persones s’atenen amb cita prèvia, que es pot sol·licitar presencialment o trucant al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: