Dissabte, 4 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 150 botigues de Vilafranca participen a la 3a Shopping Night

L’objectiu de l’associació de Comerciants i Professionals Centre Vila és que el centre de Vilafranca es converteixi en una festa, aquest divendres.

Més de 150 botigues del Centre Vila obriran les portes fins a les 12 de la nit per celebrar la tercera edició de la Shopping Night. El guarniment dels carrers, els colors, les ofertes i promocions especials, i la música en viu seran els principals reclams per a aquesta edició.

Les activitats començaran a les set de la tarda i inclouran desfilades de moda i complements, tallers infantils, taller de castells, actuacions de gospel, pallassos i activitats esportives; xocolatada, concerts, mostres de dansa, degustacions de vins i passejades per la ciutat. A més, la majoria de botigues oferiran descomptes especials i degustacions de vins o caves del Penedès, a més de promocions per als clients habituals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: