Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Rosell i Medall investida com alcaldessa de Sant Sadurní

Maria Rosell i Medall s’ha convertit aquest dissabte de nou en alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, després de ser escollida per majoria absoluta amb els vots de Convergència i Unió i Esquerra Republicana en el ple extraordinari de constitució dels nous ajuntaments celebrat al celler Gran de la Fassina de Can Guineu.

Rosell ja ostentava l’alcaldia des de juny de 2014 i a les darreres eleccions del 24 de maig el seu partit, CIU, va ser la força més votada a Sant Sadurní, obtenint 5 regidors, seguida per ERC, que en va obtenir 4.

D’acord amb el pacte de govern entre CiU i ERC, Maria Rosell ocuparà l’alcaldia fins al 12 de setembre de 2017, quan prendrà el relleu el cap de llista, Josep Maria Ribas, fins al final del mandat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: