Dimarts, 9 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut d’Estudis Penedesencs convoca per la tardor les XXV Jornades d’Estudis centrades en parlar de paisatge i natura

Les comarques penedesenques esdevenen un marc idoni per a representar la diversitat paisatgística del país. Un territori que va de les platges de la Mediterrània fins la serra de Rubió, i del Pont del Diable fins l’Arc de Berà, i on s’hi representen muntanyes, valls, roquissars, platges, vinyes i tot un mosaic d’escenaris naturals. Un entorn singular perfilat sempre per l’empremta humana de molts segles.

Es tracta d’unes Jornades obertes a totes aquelles persones que hi vulguin participar presentant ponències temàtiques al voltant de la qüestió tractada. Àmbits temàtics amplis com: la geografia, la geologia, la climatologia, la meteorologia, la vegetació, la fauna, l’ecologia, el patrimoni natural, l’educació i divulgació ambiental i altres de semblants.

L’ inscripció a les Jornades en qualitat de comunicant s’haurà de fer abans del 25 de juliol de 2015. Després de les Jornades els participants podran lliurar les seves comunicacions d’acord a les pautes exigides per a ser publicades. El formulari d’inscripció es pot trobar als locals de l’IEP , o bé fer-ho a través de la pàgina web de l’entitat.

Les Jornades esdevenen una molt bona oportunitat per a posar en comú els estudis i coneixements que actualment disposem del paisatge i la natura del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: