Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exmossèn de les Parròquies de Vilafranca, Xavier Aymerich, serà el pregoner de la Festa Major 2015

Era una de les notícies més esperades de la Festa Major a aquestes alçades de l’any i els administradors van donar a conèixer el nom del pregoner ahir a la tarda en un acte a les bodegues Torres.

Aymerich va ser mossèn de les parròquies de Vilafranca durant 13 anys i ja en fa 7 que el van traslladar a Molins de Rei on continua amb la seva feina religiosa. Malgrat tot, sempre ha viscut la Festa Major amb molta intensitat i no se l’ha perdut cap any des que va marxar. Els administradors han explicat que es van posar d’acord de seguida amb qui volien que pregonés les festes d’aquest any, i després de buscar una excusa el van anar a veure al seu despatx. Aymerich reconeix que se’n va endur una bona sorpresa però que va rebre la proposta amb molta il·lusió. Tot i que en un principi va demanar uns dies per pensar-s’ho, assegura que va tenir clar de seguida que acceptaria la proposta. De moment encara no ha escrit res però sí que hi ha anat rumiant. Diu que no serà ni llarg ni curt i que bàsicament compartirà amb els vilafranquins els records i vivències de la seva etapa a Vilafranca, que són molts i molt bons. Aymerich sempre ha estat molt vinculat a la Festa Major i de fet, és membre dels Castellers de Vilafranca tot i que no sempre els pot acompanyar en les actuacions. Llicenciat en Filologia Catalana, va entrar al Seminari el 1989. El van destinar a Vilafranca el 1995, on va ser ordenat capellà el 1997. Actualment és director de la revista “Missa Dominical” del Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona, professor de català al Seminari de Barcelona, i des del 2008 rector de les parròquies de Molins de Rei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: