Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de Dansa Assumpta Trens presenta aquest dissabte el seu espectacle de final de curs, titulat Urbs

Després de Fruit, el 20è espectacle sota la direcció de Neus Fransi, l’Escola de Dansa Assumpta Trens presenta aquesta vegada una proposta completament diferent però sense perdre la identitat que l’Escola ha anat adquirint al llarg d’aquests anys.

Aquesta vegada l’espectador s’endinsarà en el dia a dia d’un carrer d’una ciutat imaginada, Urbs. L’espectacle passejarà pels carrers d’Urbs a través de la dansa clàssica, del funky, de la dansa contemporània, o del claqué.
L’espectacle tindrà lloc aquest dissabte a les nou del vespre al Teatre Casal. Les entrades es poden comprar anticipades a través de la pàgina web o el mateix dia de l’espectacle a les taquilles del Teatre Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: