Dimarts, 23 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Les penyes blaugranes de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf es deixen veure a Vilafranca, en el marc de la seva setzena trobada

Una trobada que acollia Vilafranca per primer cop, i que durant tres dies va tenir diferents activitats que acabaven diumenge amb una cercavila per els carrers del centre al matí i una recepció a l’Ajuntament al migdia.

Diumenge va ser el dia més institucional de la trobada, que divendres i dissabte va acollir actes més lúdics, com recorda el president de la Penya Blaugrana de Vilafranca, Josep Maria Marqués.

La trobada serveix per tal que els penyistes posin en comú els seus projectes, les seves necessitats, is obre tot comparteixin l’amor per el club i els colors blaugranes. Marquès recordava també, què significa ser penyista.

Evidentment en l’ambient encara es respirava l’eufòria per el triplet de l’equip de futbol, en el que es qualificava de temporada 10. La cercavila que van fer els abanderats de les diferents penyes per els carrers del centre estava encapçalada per una copa d’Europa.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
02:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar
02:45
40 hectàrees
Converses

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: