Diumenge, 21 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les penyes blaugranes de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf es deixen veure a Vilafranca, en el marc de la seva setzena trobada

Una trobada que acollia Vilafranca per primer cop, i que durant tres dies va tenir diferents activitats que acabaven diumenge amb una cercavila per els carrers del centre al matí i una recepció a l’Ajuntament al migdia.

Diumenge va ser el dia més institucional de la trobada, que divendres i dissabte va acollir actes més lúdics, com recorda el president de la Penya Blaugrana de Vilafranca, Josep Maria Marqués.

La trobada serveix per tal que els penyistes posin en comú els seus projectes, les seves necessitats, is obre tot comparteixin l’amor per el club i els colors blaugranes. Marquès recordava també, què significa ser penyista.

Evidentment en l’ambient encara es respirava l’eufòria per el triplet de l’equip de futbol, en el que es qualificava de temporada 10. La cercavila que van fer els abanderats de les diferents penyes per els carrers del centre estava encapçalada per una copa d’Europa.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes

Penedès Televisió

18:30
Festa Major dels Monjos
Ball de lluïment
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
El gloriós
Cotonines i Nans

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: