Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Cabanyes, Hortonenc i La Plana Rodona, es van classificar pels quarts de la Copa Ràdio Vilafranca

La jornada prèvia celebrada a les Cabanyes, va donar els equips classificats pels quarts de final

L’equip de les Cabanyes va superar els Monjos (4-1), malgrat que els visitants es van avançar a l’electrònic mitjançant Joan Fuentes (15’), abans del descans ja havien capgirat els locals amb els gols de Joan Rivas (25’) i Carles Molas (37’). A la segona part van sentenciar l’Alex Vallès (58’) i va repetir Molas (60’).  A la conclusió del partit el tècnic Juan Peralta va confirmar que abandonava la banqueta dels Monjos. El segon partit va enfrontar a l’Hortonenc i Sant Sadurní (2-1). Es va avançar l’equip de la Triola amb gol de Salvador Pacheco (8’). Abans del descans va empatar Jaume Estragué (37’) i a la segona part va capgirar el resultat Ferran Gaset (64’). Les funcions d’entrenador les va fer Agustín Machado, que substitueix a Jordi Escala la propera temporada. va tancar la prèvia el Can Cartró-La Plana Rodona (0-1). L’únic gol del partit el va marcar Eric Sanabre (78’).
Jordi Olivella va confirmar que marxa del Can Cartró i pels d’Olèrdola va debutar Miguel Segura que substitueix a Pedro Mula.

AGENDA CAP DE SETMANA 

QUARTS DE FINAL: CAMP DE FUTBOL DELS MONJOS

dissabte 6 de juny
17.00 La Granada-Les Cabanyes
diumenge 7 de juny
16.30 Riudebitlles-Hortonenc
18.30 Sant Cugat-La Múnia
20.30 Molanta-La Plana Rodona

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: