Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia ja té electricitat produïda al 100% per energies renovables

L’electricitat subministrada a l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia a partir del mes d’abril de 2015 és produïda al 100% mitjançant energies renovables. Aquest és un dels compromisos adquirits dins de l’acord marc de subministrament elèctric de la Central de la Central de Compres dels municipis adherits a l’Associació Catalana de Municipis, per mitjà del qual l’energia ha de ser verda i els preus tindran un estalvi d’un 1,6%.

Es tracta d’un pas més en la línia del pacte d’alcaldes pel canvi climàtic, que ajudarà als ajuntaments i ens locals de Catalunya a complir amb els objectius 20/20/20 de l’Estratègia Europa 2020.

Del 15 al 19 de juny es celebra la Setmana de l’Energia 2015, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

La Setmana de l’Energia pretén donar visibilitat a les administracions que tenen un compromís ambiental en l’eficiència energètica tant a Catalunya com en l’àmbit europeu amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania en millorar la gestió energètica i afavorir el canvi d’hàbits en el consum energètic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: