Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agència Catalana de Turisme ha organitzat avui a les Caves Codorníu el MEET Catalunya

Es tracta d’una trobada comercial on una setantena d’operadors turístics europeus, especialitzats en el segment de turisme de negocis i viatges d’incentius, es reunien amb més de 70 empreses turístiques catalanes per conèixer la seva oferta i posteriorment comercialitzar-la en els seus països.

La directora del Catalunya Convention Bureau explicat que s’ha triat les caves Codorniu perquè es busquen espais singulars per aquest tipus d’esdeveniments.

En total s’han produit més de 1.700 entrevistes l’objectiu de les quals ha estat generar negoci entre les entitats catalanes i els operadors turístics convidats. Ha estat la primera experiència d’aquesta reunió a Catalunya.

Els operadors turístics participants procedien d’Alemanya, Àustria, Bèlgica, l’Estat Espanyol, Estònia, Finlàndia, França, Israel, Mònaco, Països Baixos, Polònia, Regne Unit, Rússia, Suècia i Suïssa.
Durant aquesta jornada de comercialització, a més, els 13 Convention Bureaux de les diferents destinacions catalanes es reunien amb els directors de les diferents oficines de promoció turística de Catalunya a l’exterior.

L’objectiu ha estat el de compartir coneixements i estratègies per promocionar les destinacions turístiques catalanes de turisme de reunions a nivell internacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: