Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició de l’Àgora Pimes ha comptat amb la participació de l’ex seleccionadora de la natació sincronitzada, Anna Tarrés

Aquest dimecres s’ha celebrat la segona edició de l’Àgora Pimes, la Convenció de la micro, petita i mitjana empresa al Penedès i el Garraf organitzada conjuntament per l’ADEPG i l’Ajuntament de Vilafranca.

El programa es dividia en dos apartats temàtics i es desenvolupava amb ponències i exposició d’experiències pràctiques per part de professionals i directius de l’entorn.
Una de les temàtiques tractades ha estat la de el talent, aplicat a la gestió dels recursos humans en les empreses. En aquest cas ha comptat, entre d’altres, amb la intervenció de l’ex entrenadora de la selecció espanyola de natació sincronitzada, Anna Tarrés, que ha marcat paral·lelismes entre l’esport i l’empresa sobre tot en aspectes d’entrenament de personal i gestió de lideratges.

Les sessions s’han distribuït en dos espais. A la sala 1 es parlava de l’Àgora Enginy, analitzant entre d’altres la revolució digital, una taula moderada per Mònica Ramoneda amb la participació de Jordi Puigdellívol de l’emresa Sherpa, Miquel Àngel Mora d’Afables i Sylvain Loubradou Coach agil i hacker cultural. A la sala 2 es parlava de l’Àgora Talent i ha començat amb un taula sobre els Rols i competències, moderada per Gerard Santos, i amb la participació de Sònia Ramos de TuAlly, Rafa Segovia de Segovia Assessors, i Maite Piera Coaching Virtual.

La convenció ha comptat amb més de setanta assistents, una participació que des de l’organització valoren de forma positiva.

La convenció comptava amb la presència del president de l’ADEPG, Jordi Solé, que assistia a la sessió de la sala 2 mentre que a l’altra sala hi havia els regidors en funcions Joan Manel Montfort i Jordi Solà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: