Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sardana Catània 25 rep forts aplaudiments en la seva estrena

Dedicada a la vilafranquina cobla Catània que celebra 25 anys, l’estrena de la sardana que ha escrit el músic, compositor i professor de l’Escola de Música M. Dolors Calvet, Àlex Cassanyes, va arrencar forts aplaudiments del públic assistent.

L’estrena de la sardana Catània 25 va ser el moment culminant del concert de sardanes i música per a cobla que la Catània va oferir divendres passat a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer per celebrar el seu 25è aniversari.
Més d’un centenar de persones van acompanyar la cobla vilafranquina en aquest concert en què, sota la direcció de Juanjo Rocha, va interpretar peces gens habituals al seu repertori com les glosses del Ball de Gitanes del Penedès o de les Danses de Vilanova.

La cobla Catània va comptar també amb la presència de la Filantròpica Musical, una cobla formada amb exmembres de cobles com la Ciutat de Terrassa, que va apadrinar l’estrena de la cobla Catània fa 25 anys, o la Mediterrània, que actua sense ànim de lucre en ocasions especials.
Els vilafranquins continuaran celebrant l’aniversari al llarg de l’any amb un nou concert per Nadal i l’enregistrament d’un disc.

Aquest concert s’emmarcava en la celebració del 30è Aplec de la Sardana de Vilafranca i dels actes de Vilafranca Capital de la Cultura Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: