Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La iniciativa Temps de Gargot ha acabat traslladant l’art a portes i finestres tapiades

Amb el títol Murs Oberts, els il·lustradors del Col·lectiu Gargot tancaven aquest cap de setmana la celebració de les iniciatives incloses dins de Temps de Gargot.

Després de la festa del dibuix al carrer, el Tastacontes i l’exposició Gargots de llegenda, els artistes s’havien proposat traslladar l’art al carrer i engalanar portes i finestres tapiades del centre de Vilafranca. El resultat ha estat més que satisfactori per als il·lustradors, però també per a propietaris i per als ciutadans que s’estan trobant amb aquestes obres d’art al carrer.
En nom del col·lectiu, Eva Sans explicava que al Forn de Sant Joan estaven molt contents amb l’obra que hi ha dibuixat amb l’Anna Mongay.

Les bones sensacions d’aquesta primera prova fan pensar a la gent del col·lectiu en repetir la iniciativa. Murs Oberts i la resta d’actes del Temps de Gargot s’han inclòs dins del programa de la Capitalitat Cultural de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: