Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa de la música ha tornat a omplir el carrer amb propostes de tot tipus

Aquest 2015, en plena capitalitat cultural de Vilafranca, la festa de la música s’ha estès durant tot el cap de setmana amb diferents actes i concerts.

El foc l’obria l’actuació de les escoles de música, entitats i grups musicals al carrer durant la tarda de divendres. La gent que passejava per Vilafranca podia sentir formacions i estils completament diferents.
A la Plaça del Penedès, el col·lectiu Col·Mu es va encarregar d’organitzar un programa musical variat amb bandes del Penedès i els seus voltants. Al llarg de la tarda hi va haver pop rock, guitarres i veus o ska, entre altres estils.

La proposta de la Plaça Penedès es complementava amb la música en directe a altres espais, com a la plaça del Campanar, on hi havia un trio d’estudiants de música amb piano, violí i flauta travessera.
La festa de la Música ha inclòs aquest any altres actes com la presentació del conte d’Eva Sans un Saxo al Bosc, el Tupa Tupa Fest i el concert de la Big Band de l’Escola Municipal de Música.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: