Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La demanda per incorporar l’anglès als cicles formatius de grau superior es fa palesa en el lliurament del premi Siemens als alumnes de l’IES Alt Penedès

Professors, alumnes i empresa coincideixen en aquesta demanda com es va poder constatar en l’acte acadèmic de lliurament del 1r premi del concurs Competition Industry Automation convocat per la multinacional Siemens als alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Automatització i Robòtica Industrial de l’IES Alt Penedès, celebrat aquest dimecres.

Els alumnes de l’Alt Penedès van dissenyar i construir un circuit logístic totalment automatitzat per fer comandes, col·locar-les i embalar-les per a ser transportades. Una eina que segons responsables de Siemens, cada vegada és més imprescindible perquè les compres a través del mòbil arribin ràpidament a casa del client.
El mànager d’automatització de Siemens, Fernando Pérez, explicava als alumnes que ben aviat les empreses pagaran els seus treballadors per la seva capacitat d’innovar.

Aquesta ha estat la tercera vegada que l’institut Alt Penedès guanya la competició estatal de Siemens, passant per davant d’escoles universitàries, fet que els omple de satisfacció.
Aquest ha estat el projecte més realista dels tres que han guanyat i els gratifiquen amb material per a l’institut.
El cap d’estudis dels cicles formatius, Cèsar Rodríguez, aprofitava l’acte per reivindicar la incorporació de l’anglès als cicles superiors. Demanda que els alumnes fa temps que fan i que des de Siemens també avalen.
L’acte de lliurament del premi comptava amb la Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les comarques de Barcelona, Montserrat Llobet, que destacava la bona acollida que la formació dual ha tingut arreu i també a la nostra comarca.

L’acte va començar a l’aula de robòtica, on els alumnes van mostrar el seu sistema intel·ligent de paletitzat, i va acabar a la sala d’actes amb el lliurament del premi i diplomes per als alumnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: