Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa d’Orientació Lluís Barrera ha batut el rècord de participants en la seva cinquena edició

La cursa organitzada pels Xicots de Vilafranca i el Club Esportiu Penedès per recordar el Lluís Barrera arribava aquest diumenge a la seva cinquena edició batent el rècord de participants, amb 315 persones inscrites.

Els organitzadors destaquen la gran quantitat de famílies que van participar en la cursa infantil/familiar pels carrers de Vilafranca i la duresa de la cursa llarga, a la qual cal afegir les altes temperatures que es van viure durant tot el matí.
Els guanyador de la cursa llarga va ser Albert Daví, del Club d’Orientació de Catalunya, en categoria masculina. La sabadellenca Eva Bové va ser la guanyadora en categoria femenina.

Pel que fa als equips, la primera posició va ser per Haglöfs Raid Team.
A la cursa infantil/familiar, els cinc equips guanyadors per ordre d’arribada van ser: Esportiu Penedès, A punt per la paella, Xicotets i xicotetes, Els tres girats i Roger&Jana.

Els organitzadors han anat veient com la Cursa d’Orientació Lluís Barrera ha acabat sent una cita imprescindible dins del calendari d’aquest tipus d’esdeveniments.

Durant l’entrega de premis, a càrrec de la Cap de Colla dels Xicots Aina Mallol i la mare del Lluís Barrera, Carme Torné, tothom va poder gaudir d’un vermut popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: