Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP ha gastat prop de 13.000 euros en la campanya electoral del 24-M, sent la més barata de totes les que ha realitzat

En la publicació dels comptes del 2014, la CUP de Vilafranca anunciava que preveia destinar 13.000 euros a la campanya electoral per a les eleccions municipals.

Ahir, en roda de premsa, els regidors cupaires anunciaven que havien complert les previsions i la campanya els ha costat uns 12.800 euros. L’import final serà menor perquè la bustiada a les llars que fan els partits està subvencionada al 80% i estan pendents de rebre uns mil euros d’aquesta subvenció.
Complint el seu codi ètic no han demanat crèdits, ni han acceptat donatius o aportacions personals. La regidora Laia Santís explica quines han estat les seves fonts de finançament.

Els 12.829,88 euros invertits en la campanya del 24-M es divideixen en quatre partides: material de difusió amb un cost de 9.504 euros, actes que suma poc més de 2.000 euros, els 900 euros del disseny gràfic i prop de 300 euros de logística. Segons afirmen és la campanya en la qual han gastat menys.
Marcel Martínez aprofita per emplaçar la resta de partits a ser igual de transparents que la CUP.

Els regidors de la CUP també fan saber que tots els materials de la campanya han estat impresos en establiments de la Vila, en una aposta pel comerç local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: