Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP decideix en assemblea que es votaran a ells mateixos en el ple de constitució de l’Ajuntament d’aquest dissabte

Unes 40 persones van assistir a l’assemblea oberta que la CUP organitzava aquest dilluns al Casal Popular per valorar els resultats de les eleccions i encarar el nou mandat.

També es va sotmetre a votació el posicionament dels 3 regidors al ple d’aquest dissabte i, per majoria, van decidir que es votaran a ells mateixos, com ha explicat la número 2, Laia Santís. De la seva banda, el cap de llista, Marcel Martínez, assegura que Convergència i Unió no els ha fet cap proposta en ferm, malgrat que ells ja van deixar clar que no pactarien ni amb els convergents ni amb els socialistes.

ahir, abans de conèixer-se l’acord entre CiU i el PSC, la CUP demanava als socialistes que no entressin al govern. Això sí, van deixar clar que ells faran oposició, però que estan oberts a parlar i debatre tots els temes que es posin sobre la taula.

Durant l’assemblea oberta també es va parlar dels diners que s’han gastat durant aquesta campanya, amb un import més baix que ens les anteriors. Tot i així, les dades concretes les donaran a conèixer la setmana que ve.

D’altra banda, la quarantena d’assistents al Casal Popular van valorar molt positivament els resultats que la CUP va obtenir a Vilafranca el passat 24 de maig que els reafirmen com a tercera força al consistori.

Per últim Martínez ja ha anunciat que s’hauran de replantejar l’estructura interna local i que faran canvis organitzatius degut a l’augment de vots i regidors. Totes aquestes qüestions es debatran en properes assembles obertes que també serviran per encarar els reptes socials i de país

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: