Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca demana al PSC i ERC que no pactin el govern amb CiU

El candidat electe de la CUP, Marcel Martínez, que serà regidor a partir del proper 13 de juny, ha participat en el programa Contrapunt i ha valorat els resultats electorals.

També ha explicat que de les darreres declaracions d’altres forces polítiques es pot intuir que CiU busca un govern bipartit, que podria ser amb ERC o amb el PSC. Davant d’això ha expressat les preferències de la CUP que passarien perquè CiU governés en minoria, per donar més joc a la resta de forces polítiques per poder intervenir en les decisions durant aquest mandat.

La CUP ja es va descartar de les possibles negociacions abans de les eleccions, anunciant que no pactaria ni amb CiU ni amb el PSC. Marcel Martínez apunta que va ser una decisió presa per l’assemblea i que constata les grans diferències que hi ha amb aquestes dos grups municipals en relació al model que es vol per Vilafranca.

Martínez ha destacat també l’èxit assolit en les passades eleccions municipals on van incrementar en més de 700 vots els seus anteriors resultats, es van afirmar com a tercera força i van assolir el tercer regidor.

Com cada vegada en finalitzar unes eleccions, la CUP convoca una assemblea oberta per tal valorar la campanya realitzada, analitzar els resultats i debatre propostes organitzatives i estratègiques de cara a la nova legislatura.
En aquesta assemblea també es sotmetrà a valoració i votació la postura a adoptar durant el ple d’investidura, així com es presentaran els comptes dels costos la campanya electoral. Acomplint així els compromisos de transparència contrets des de sempre per part de la CUP.
Serà aquest proper dilluns a dos quarts de vuit del vespre al Casal Popular de Vilafranca.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: