Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha viatjat, aquest darrer cap de setmana, a Prada de Conflent

El gruix de la colla va sortir dissabte a primera hora de la tarda i es va desplaçar fins a Prada, on van gaudir dels actes de la Festa Major, destacant l’acollida de la colla local dels Pallagos del Conflent.

L’endemà diumenge al matí es quan es va fer la diada castellera, que va aplegar a plaça els joves vilafranquins, els Pallagos i els Castellers del Riberal. La Colla Jove va fer castells de sis nets, com el 3 de 6 i el 4 de 6 nets, completats amb la torre de 6. Per tancar la diada també ho va fer amb un pilar de 4.
A la tarda, la Colla Jove va aturar-se a Vilafranca del Conflent i hi va fer un simbòlic pilar de 4 al davant de la seva fortificació, patrimoni de la humanitat per la Unesco.
D’altra banda la propera actuació de la Jove serà aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre a la Diada de Festa Major de Sant Pere de Ribes, on la Jove actuarà al costat dels Castellers de Sitges, dels Castellers de Les Roquetes i dels Minyons de l’Arboç. Una diada amb quatre colles que, segurament, portarà castells de 7 de la colla vilafranquina.
La Jove fa una crida per engrossir les pinyes a tots els seus castellers i afeccionats en general, donat que d’ara fins a la festa Major s’intensifiquen les sortides, recordant que els assajos generals són dimecres a les nou i divendres a les deu de la nit a Cal Peitabí, al carrer Amàlia Soler número 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: