Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 1a Walking Gallery de Vilafranca obté escàs ressò

A iniciativa de l’artista vilafranquí Àlex Mañé, dissabte al migdia es va celebrar la primera Walking Gallery a Vilafranca.

A la convocatòria, que consisteix en que els artistes passegin amb les seves obres pels carrers de la ciutat, simulant una galeria d’art sense parets, només hi van participar quatre artistes, inclòs Mañé.
Tots quatre van fer un recorregut per carrers del Centre amb la seva obra artística, bàsicament pintura i petita escultura, al damunt.
A la cloenda, al claustre de Sant Francesc, Àlex Mañé admetia l’escàs ressò obtingut però ja pensava en una segona edició.

Walking Gallery és una iniciativa fundada per Jose Puig, l’any 2009, amb l’objectiu de donar a conèixer a la gent del carrer l’obra d’artistes. Un cop al mes els mateixos artistes queden per passejar amb les seves obres pels carrers de diferents ciutats. A Barcelona porta cinc anys, a Bilbao quatre i també s’ha celebrat a Sitges.
Dissabte, a Vilafranca, els quatre artistes amb la seva pintura o escultura als braços cridaven l’atenció de tothom amb qui es van anar creuant.

Amb la Walking Gallery, els artistes converteixen el fet d’exposar art en una acció social i innovadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: