Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Karla Martínez i Cristina Naranjo guanyen el 45è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, en la categoria sènior

Al llarg dels darrers dos caps de setmana, el Fòrum Berger ha acollit les proves qualificadores per als participants al 45è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, que organitza Joventuts Musicals de Vilafranca.

Dissabte passat, els pianistes de més nivell van exhibir la seva destresa interpretant una obra de Chopin, Liszt, Debussy, Scriabin, Rachmaninov o Bartók que l’organització havia proposat, una obra de gran format i una obra de la seva elecció.
Els pianistes de la categoria sènior havien d’interpretar les obres de memòria davant l’atenta mirada del jurat, presidit per el concertista i catedràtic de piano Miquel Farré.

El primer premi de la categoria sènior ha estat per a la cubana Karla Martínez i la barcelonina Cristina Naranjo, en igualtat de mèrits.
Els guanyadors s’han donat a conèixer al final de cada jornada i aquest diumenge tindrà lloc la cloenda del 45è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya amb un concert a càrrec dels guardonats i el lliurament dels premis. En l’acte, que se celebrarà a l’auditori del Fòrum Berger a les 7 de la tarda, també intervindrà la coral Espinguet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: