Dijous, 21 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep M Teixell guanya el premi de dramatúrgia Rosa Florido amb l’obra “Humbert, Bibí i Trini”

Divendres passat es va donar a conèixer el nom del guanyador de la 3a edició d’aquest premi que impulsa l’Espai de Formació i Iniciatives Teatrals del Casal de Vilafranca.

La primera edició la va guanyar el vilafranquí Xavi Mañé amb l’obra “Fugaç” i en la segona el guardó va quedar desert. Aquest 2015, però, es van presentar un total de 4 obres i el guanyador ha estat el reusenc resident a Vilanova i la Geltrú, Josep Maria Teixell. És actor i ha escrit altres obres però mai havia guanyat cap premi. Teixell tenia l’obra mig escrita i quan se’n va assabentar del premi la va acabar de lligar. L’obra és una comèdia tot i que no tracta temes banals. L’obra consta de 3 personatges en escena i dos més que apareixen a través de la projecció d’una pantalla. Aquest any el jurat estava format per l’actor Ruben Ametllé, la professora Imma Cuscó i el guanyador de la primera edició del premi, Xavi Mañé. Durant la gala d’entrega del premi, els 3 van reconèixer que, de seguida, es van posar d’acord en quina obra havia de ser la guanyadora. Destaquen que domina molt bé el llenguatge dramàtic. El premi consisteix en una selecció de llibres de teatre contemporani, l’estrena de l’obra al Teatre Casal i una desena d’exemplars de l’obra guanyadora publicats en format paper. L’acte d’entrega va començar amb una petita interpretació teatral amb diversos actors des de la platea i l’escenari del teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: