Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja han estat reclutats els 31 candidats que formaran part del Panel de tast oficial de vins de Catalunya

Els 82 finalistes van ser convocats, fa uns dies, a l’Enològica de Vilafranca per al procés de selecció dels candidats que han de formar part del Panel de tast oficial de vins de Catalunya. 31 van ser seleccionats i 9 més van quedar com a reserva.

Un cop feta la selecció ja comença l’entrenament del panel, tant en el pla genèric com específic. També es continua treballant amb la resta d’etapes del projecte fins al ple funcionament i l’acreditació del panel.
Per tal que el Panel de tast no es vegi mai minvat quant al nombre de tastadors, es farà un curs per continuar l’entrenament dels tastadors i que aquests puguin incorporar-se a la reserva, per tal d’ assegurar que el panel estigui format sempre pel mateix nombre de tastadors.

El panel de tast oficial de vins de Catalunya és un projecte pioner que està desenvolupant l’INCAVI per tal de tastar els vins de les denominacions d’origen catalanes, a través d’un procediment regulat i acreditat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: