Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Impressions d’un viatge” reviu l’experiència dels Castellers de Vilafranca a Nova York ara fa tres anys

La sala Zazia acollia divendres al vespre la projecció del documental “Impressions d’un viatge”, de Magnètic Films i que recull el viatge que a finals de juny de 2012 van fer els Castellers de Vilafranca a la ciutat de Nova York. Per presentar-lo, es va fer aquesta projecció a la qual van assistir majoritàriament membres de la colla que van participar del viatge i que d’aquesta manera el van tornar a reviure.

Un d’ells, Jou Cabré, president dels Castellers de Vilafranca, comentava que el viatge va ser molt emblemàtic i emotiu, per el que representava d’anar a fer castells precisament a la ciutat dels gratacels.

Sobre el documental, Cabré explica que ha estat una feina que ha dut a terme el realitzador Pep Puig, que ja ha fet altres treballs per els Verds. En aquesta ocasió ha estat complicat, ja que no tenien gaire imatges, però el resultat és molt satisfactori, ja que les combina amb fotografies, altres imatges de la ciutat i un seguit d’entrevistes amb alguns dels castellers que van participar del viatge.

Al llarg dels poc més de trenta minuts que dura el documental, les imatges dels Castellers de Vilafranca actuant a la ciutat dels gratacels es combinen també amb música de pel·lícules famoses que han tingut els espais de Nova York com a escenari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: