Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Grans noms del panorama punk-metal espanyol actuaran al 2n Tupa Tupa Fest a Vilafranca

FundAME i el col.lectiu penedesenc Col·Mu s’alien un any més per celebrar el festival solidari amb pesos pesants de l’escena hardcore espanyola. Els beneficis del 2n Tupa Tupa Fest tornaran a anar destinats íntegrament a la recerca de l’atrofia muscular espinal.

El concert tindrà lloc el 20 de juny i comptarà amb DefconDos, Seguismundo, Crisix i Pirat’s Sound Sistema.
El festival amb vuit hores de música sense parar omplirà l’espai entre pavellons de la Zona Esportiva, de les deu de la nit a les sis del matí. L’any passat va comptar amb l’assistència de més de 1.500 persones.

Les entrades pel festival ja es poden comprar de manera anticipada a través del web www.ticketea.com/tupatupafest a un preu de 12 euros i també hi ha la possibilitat de col·laborar amb el festival comprant entrada fila zero.
El mateix 20 de juny, a taquilla costaran 15 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: