Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Experts internacionals analitzen la gestió de les regions vitivinícoles i els seus paisatges en el marc de la V edició del Congrés d’Art, Paisatge i Enoturisme

Entre avui i demà Vinseum acull la V edició del Congrés d’Art i Paisatge Vitivinícola i Enoturisme, una cita biennal organitzada pel CEPvi, el Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola, una entitat permanent que posa en pràctica les conclusions congressuals.

Aquesta cinquena edició del Congrés, emmarcada dins la Capital Cultural de Vilafranca, recull les aportacions de les edicions anteriors i, en una línia d’utilitat i enllaç entre problemes i inquietuds locals i saber universal, pretén apuntalar el salt cap endavant que comença a interioritzar-se en el món del cava i el vi per trobar un equilibri entre economia i paisatge.
Articulat en 4 blocs específics el Congrés se situa com el punt de partida del Pla de Gestió de la Identitat Vitivinícola i Desenvolupament 2015-20, l’objectiu del qual és “defensar de manera clara i compromesa, la identitat del paisatge vitivinícola com a valor cultural i actiu econòmic excepcional, des del vessant relacionat amb els estudis, projectes i plans pluridisciplinaris incidents en el paisatge vitivinícola”. Per al director del CEPvi i del Congrés, Miquel Vidal, aquesta cita suposa “la consolidació d’un projecte iniciat al 2007”.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: