Dilluns, 10 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca volen portar diumenge castells de 8 al barri barceloní del Fort Pienc

Els Xicots actuaran aquest diumenge, 14 de juny, a la festa major del barri barceloní del Fort Pienc, a la plaça que porta el mateix nom. La colla vilafranquina hi participarà convidada pels Castellers de la Sagrada Família i també amb els Moixiganguers d’Igualada. La diada començarà a les 12 del migdia.

L’objectiu dels de Cal Noi-Noi és portar a plaça diumenge els primers castells de 8 fora de casa d’aquesta temporada. Per això, es confia desplaçar un nombre elevat de camises i s’anima tots els membres i amics de la colla a assistir als assaigs d’aquesta setmana, el darrer aquest divendres a les 10 de la nit.

Abans de sortir cap a Barcelona però, a ¼ d’11 del matí els Xicots alçaran un pilar a l’Auditori Municipal, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Donant de Sang. L’acte és organitzat pel Banc de Sang i Teixits i la Federació Catalana de Donants de Sang, amb la col·laboració de l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès i en el marc de Vilafranca 2015 Capital de la Cultura Catalana. Vilafranca acollirà associacions de donants de sang de tot Catalunya, donants de més de 150 pobles i ciutats, un total de 484 participants, a l’Auditori Municipal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: