Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca sumen ja la sisena diada consecutiva amb castells de 8

Aquest dissabte a la tarda han actuat a la plaça del Rei de Barcelona, amb la Colla Jove com a amfitriona i els Castellers de Sabadell.

Els de la camisa vermella hi han completat el 3 i el 4 de 8, el sisè i el quart de la temporada, respectivament.
El primer castell dels Xicots ha estat el 3 de 8, executat amb molta agilitat, en el qual ha debutat un terç amb l’objectiu d’anar perfilant l’alineació del 3 de 9 amb folre. El segon castell, el 4 de 8, és el que s’ha hagut de treballar més, ja que anava perdent la mida, però s’ha pogut defensar sense perillar. Finalment un 5 de 7 en el qual debutava una acotxadora, ha tancat l’actuació de la colla vilafranquina, seguit d’un pilar de 5 i tres pilars de 4 posteriors.
El cap de setmana que ve els Xicots de Vilafranca descansen, però durant la setmana els assaigs són determinants per assolir els objectius de la colla. Per això, es fa una crida a tots els xicots i xicotes i persones afeccionades a assistir als assaigs els dimecres a les nou del vespre i els divendres a les deu de la nit. La propera actuació serà el dissabte 11 de juliol, a dos quarts de set de la tarda a Esparreguera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: