Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca descarreguen el 3 i el 4 de 8 a Barcelona

Els Xicots de Vilafranca van repetir, ahir, la mateixa actuació realitzada fa quinze dies a la diada del Firal: 3 de 8, 4 de 8 i 5 de 7. D’aquesta manera han assolit l’objectiu de l’equip tècnic de portar fora de casa els primers castells de 8 de la temporada, amb l’objectiu de consolidar aquestes construccions com abans millor.

Els dos castells s’han descarregat sense patir excessivament, si bé s’han hagut de treballar i defensar alguns moviments. En el 3 de 8 s’ha estrenat una quart. El tercer castell, el 5 de 7, ha permès rodar castellers i s’ha completat sense dificultats. Els vermells han tancat l’actuació amb un pilar de 5 i tres pilars de 4 posteriors.
Amb aquesta actuació a Fort Pienc, els Xicots continuen ampliant el nombre de castells de 8 en el millor inici de temporada de la seva història, alhora que sumen quatre actuacions consecutives amb castells d’aquest nivell. Des del 10 de maig, han descarregat quatre 3 de 8 i tres 4 de 8.

Aquest cap de setmana, els Xicots de Vilafranca faran una escapada a Camprodon per acompanyar la nova colla que s’hi està formant. Els de Cal Noi-Noi hi alçaran castells dissabte a la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: